נוברינג ההנקה התחלתי לקחת.....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/06/2018 | 09:20 | מאת: עינת

שלום ד"ר אני מניקה חלקית, ארבע וחצי חודשים לאחר לידה.. קיבלתי מרשם מרופא לטבעת נוברינג...היה לי מחזור לא סדיר..שלושה ימים הפסקה של יוםואז יומיים של דימום קל ביום השישי מעין כתם כשאני מנגבת.הכנסתי את הטבעת ביום השישי 8.6 מתי אהיה מוגנת לקיום יחסים לללא אמצעי נוסף...?? האם יש חשיבות להכניס את הטבעת דווקא בשיאו של המחזור? מתי אצטרך להחליף את הטבעת? תודה מראש

שלום אני לא ממליץ על נובה רינג בעת הנקה יש לשים את הטבעת ביום הראשון של המחזור למשך 21 ימים בדיוק. כל נטילה אחרת אינה מגינה

מנהל פורום רפואת נשים