הנקה מלאה, מחזור, גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/06/2018 | 13:54 | מאת: דניאלל

שלום, אני ארבעה חודשים אחרי לידה,אני מניקה הנקה מלאה עד כה ובכל זאת קיבלתי מחזור אתמול...עד עכשיו כיוון שהייתה גם הנקה השתמשתי בדפי vcf ומשפחה שנקראת swc בחירה חכמה של נשים. כעת אני מאוד רוצה להניק ומצד שני רוצה למנוע הריון נוסף לשמונה חודשים הקרובים...לכן מתלבטת מה לעשות כעת...התקן לא רלוונטי ..וגלולות הסרזט..עושות הרבה בעיות של דימומים.אציין שאני אישה דתייה..ודימומים מסוג זה עושים לי הרבה בעיות. במידה ואני גלולות משולבות...האם כמות החלב תתמעט? האם זה פוגע בתינוק? ישנה המלצה? האם הרופא יודע משהו עלswc? תודה רבה

שלום גלולות משולבות לא מתאימות בהנקה כי הן פוגעות בכמות החלב ועוברות לתינוק רק התקן או סרזט

מנהל פורום רפואת נשים