גלולות לחולת אפיפסיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/05/2018 | 12:19 | מאת: סימה ארז

שלום ביתי בת 18 חלתה לפני שנה וחצי האפלפסיה כללית , מטופלת בקפרה 1500X2 לאחרונה מחזורי הוסת של מלווים בכאבים עזים ,כמו כן מחוסר ברזל, ובנוסף סובלת מאקנה - רופאי עור מיצוי את הטיפולים ואמרו שמדוב בבעיה הורמונלית. ניסתה גלולות דאנה שניתן לה זמן קצר לפני שחלתה, שגרם לה להתקף, הוסבר לנו שגלולות אלו חזקות. השאלה האם יש גניקולוגים בעלי ניסיון או מומחים בתחום האפילפסיה,ואם לא למי צריך לפנות. לתשובתך אודה

שלום כל גינקולוג יכול לטפל בעיקרון אין מניעה לתת גלולות בחולות אפילפסיה

מנהל פורום רפואת נשים