בדיקת שתן מרופאת נשים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/05/2018 | 18:34 | מאת: אנה קלארק

CHLAMYDIA TRACH-PCR NOT DETECTED NEISSERIA GONOR-PCR NOT DETECTED M.HOMINIS-PCR NOT DETECTED M.GENITALIUM-PCR NOT DETECTED TRICHOMONAS VAG-PCR NOT DETECTED UREA.UREALYTICUM-PCR NOT DETECTED UREA.PARVUM-PCR -POSITIVE שלחה אותי הקופאה לבצע תרבית נרתיקית ושתן זה מה שיצא בשתן בנרתיקית קיבלתי טיפול מזה זה אומר מבחינת השתן

שלום יש חיידק בשם אוראהפארוום לדעתי אין צורך בטפול

21/05/2018 | 20:12 | מאת: אנה קלארק

בתרבית יצא לי Candida albicans קיבלתי כדור אחד חזק של 150 מג ומשחה וגינאלית האם יש קשר בהתאפקות ארוכה לשירותים בהמצאות בסביבה לא היגיינית והזנחה של במקום לחיידק

מנהל פורום רפואת נשים