מחזור ארוך חוות דעתך בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/05/2018 | 16:58 | מאת: מיכל

שלום בת 29 בריאה. + ילדה בת שנתיים. לא אמצעי מניעה בחודשיים האחרונים ב 2המחזורים האחרונים המחזור מתחיל בזמן נמשך רגיל 7 ימים ולאחר מכן ממשיכים כתמים לעוד כמה ימים בנוסף ל 7 ימים. תמיד לאחר 7 ימים הייתי נקייה מדימום. ועכשו הכתמים ממשיכים לעוד ימים בודדים( מדובר בכתמים בניגוב) נבדקתי חודש שעבר בשל התלונה הזאת אצל רופאת נשים שביצעה בדיקה יסודית ידנית, אגן, צוואר רחם, בצעה אוטראסאונד וגינלי. הכל היה תקין. אני בתקופה מאד לחוצה. האם יתכן קשר בין השניים? האם יתכן שיבוש הורמונולי? האם תופעה זאת יכולה להיות תקינה? אודה לחוות דעת

שלום אם הבדיקה תקינה ככל הנראה מדובר בשינויים הורמונליים מתח נפשי בודאי קשור לזה

מנהל פורום רפואת נשים