כאבים בפות . כאבים , תחושה לא נעימה בפות שמוקרן לפי הטבעת.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/05/2018 | 23:43 | מאת: מיטל

שלום. אני נמצאת בחו"ל , ביום האחרון יש לי מעין חוסר נוחות בפות , שמקרין לפי הטבעת ויוצר תחושה לא נעימה.. לא צריבה או גירוד אלא מעין כאב לא נעים , לחץ כזה שנשאר. אין לי גישה לרופא ואני חוזרת לארץ עוד שבוע ימים , מה אוכל לעשות כדי להקל על התופעה ? האם זאת יכולה להיות פטרייה ? רצוי לציין שהחלפתי סוג של תחתוניות לפני כמה ימים וחשבתי שאולי זו הסיבה. תודה

שלום אני לא יכול לדעת בלי בדיקה הסימנים לא ספציפיים לפטירה או דלקת אחרת

14/05/2018 | 09:37 | מאת: מיטל

השאלה אם יד משהו שיכול להקל בינתיים ? האם אגיסטן יכול להועיל בקצת ?

מנהל פורום רפואת נשים