כאבי בטן תחתונה לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/04/2018 | 18:38 | מאת: יעל

כאבי בטן תחתונה לאחר הפסקת גלולות דיון מתוך פורום גינקולוגיה ופריון שלום, עד החודש שעבר נהגתי לחבר בכל פעם 2 חפיסות מינס. בפעם האחרונה שחיברתי אותן המחזור היה קשה מאד, ארוך ועם גושים גדולים (דבר נדיר מבחינתי). לכן הרופא הורה לי לא לחבר חפיסות בחודשים הקרובים. ואכן, לקחתי חפיסה אחת בלבד והמתנתי למחזור. להפתעתי, מלבד 2 כתמים אדומים קטנים לא הופיע כלל מחזור. זה בחיים לא קרה לי עם גלולות... ביצעתי בדיקת הריון- שלילי. החלטתי באותו רגע להפסיק עם הגלולות שאני נוטלת כבר שנתיים וחצי (מרסילון ואז מינס) ולנסות לשמור בדרך טבעית. מאז אני כבר שבוע בערך ללא גלולות אבל סובלת מכאבי מחזור עם תחושה שכל רגע אקבל, אך המחזור לא מגיע והכאבים בבטן התחתונה ממשיכים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לציין כי לפני 3 חודשים בערך ביצעתי us ואגינלי ופאפ שיצאו תקינים. תודה, יעל

שלום יתכן ביוץ ויתכן סיבות אחרות לכן יש לפנות לבדיקה

01/05/2018 | 14:20 | מאת: יעל

תודה על המענה. אך האם בנוכחות העובדה שלא מגיע המחזור אך בוצעו 2 בדיקות הריון שיצאו שליליות, האם יכול להיות מצב של הריון מחוץ לרחם?

מנהל פורום רפואת נשים