לאחר קבלת זריקה למניעת הריוו שחלות רדומות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/04/2018 | 21:03 | מאת: הדסה

אשמח לעזרתך הרבה. לפני שנה וחודש ילדתי את בתי הבכורה לאחר חודש של לידה הרופא המליץ לי על זריקה שאותה מקבלים כל שלושה חודשים קבלתי את הזריקה 3 פעמים ומי הפעם הראשונה נעצר לי המזור יש לצטין שאף פעם לא היה לי בעיות במחזור תמיד בזמן ותמיד היה. מי אז שקבלתי את הזריקה לא היה לי יותר דימום עד היום בדיוק שנה. עשיתי בדיקות ואמרו לי שהמחזור צריך לחזור לא חזר לצערי עששו לי בדיקת דם וגילו שהשחלות רדמות בנוסף הביאח לי כדורים שעושים מחזור זה לא עבד..לא היה לי אפילו טיפה מה עכשיו א8שר לעזור מה יכול לעזור לי אני יכולה ליכנס להריון הזריקות פשוט גמרו לי גם לאי חשק מיניות מה עושים למי פונים ???

שלום יש להמתין בסבלנות לאחר הזריקה זה לוקח כמה חודשים ואפילו חצי שנה עד לחזרה למסלול

מנהל פורום רפואת נשים