שאלה לגבי דימום לאחר וסת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/04/2018 | 10:36 | מאת: דניאלה

שלום. אני בת 44. לפני שבועיים בערך קיבלתי מחזור שלראשונה נמשך רק ליום אחד קצר בלבד ומעט מאוד דימום. אתמול שבועיים אחרי קיבלתי דימום נוסף כשהתחיל עם דם טרי בצבע אדום חלש והפך לדם אדום כהה עד חום והדם היה סמיך ועבה. הדימום התחיל בבוקר ונמשך עד לאחרהצ והפסיק. אני לא נוטלת כדורים ותמיד היה לי מחזור סדיר שנמשך בערך 3 ימים. אבל פתאום רק לפני שבועיים בפעם הראשונה בחיי שזה נמשך רק ליום אחד קצר ואז אתמול דימום סמיך עם דם כהה ועבה. האם זה השאריות של המחזור שפשוט מתנקות מהרחם? מה הפירוש לזה ולמה זה מגיע ככה ולמה רק דימום ליום אחד. האם יש סיבה לדאגה. מחכה לתשובה מכם. תודה מראש.

שלום אני לא רואה סיבה לדאגה וקרוב לודאי מדובר בשינויים הורמונליים עקב הגיל בכל זאת כדאי לפנות לרופא לבצוע ברור

מנהל פורום רפואת נשים