שאלה בנושא הרפס וגינאלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/04/2018 | 18:30 | מאת: סופיה

שלום, אשמח בבקשה לדעת פרטים אודות הרפס וגינאלי. אם ידוע כי היו בוודאות מספר התפרצויות של הרפס וגינאלי, האם המחלה מדבקת גם כאשר היא אינה התפרצה? האם יש בדיקה מסויימת לאבחון ההרפס? ומה ניתן לעשות כדי לקיים יחסי מין בבטחה ללא הדבקת בן הזוג?

שלום הסיכוי להדבקה כאשר אין פצעים הוא מאד נמוך אין שיטת אבחון טובה פרט למשטח ישיר אין דרך מניעה

04/04/2018 | 10:23 | מאת: סופיה

תודה רבה על המענה המהיר, שאלה אחרונה בבקשה, האם הרפס וגינאלי עובר ברוק? ( נשיקה)

מנהל פורום רפואת נשים