מחזור לא סדיר...........

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/04/2018 | 11:51 | מאת: מורן

הי, אני בת 33, מחזור סדיר מאז ומעולם ללא איחורים או הקדמות. לפני חודשיים קיבלתי מחזור בהקדמה של שבועיים ולאחר שבועיים קיבלתי שוב בתאריך המקורי, לאחר בדיקה של רופא ואולטרסאונד הוא קבע שהכל תקין וכי צריך לתת לזה תקופה להסתדר לאחר שבועיים מהמחזור המקורי התחילו כאבי מחזור, ודימום קטנטן בניגוב, חוץ מזה לא היה כלום, לפני שלושה ימים היה התאריך המקורי שלי למחזור, היו כאבי טרום מחזר במשך יומיים וזהו, הוא טרם הגיע (אין סיכוי להריון) האם זה נורמלי? הרופא אמר שזה הגיוני בגילי (?) האם נטילת גלולות היא התשובה? יש לציין כי אני חולת אפילפסיה (מאוזנת) האם הגלולות לא יפגעו באיזון שלי? תודה מראש.

שלום יתכן ומדובר בחוסר שיווי משקל הורמונלי יתכן על רקע התרופות לאפילפסיה אפשר לקחת גלולות

מנהל פורום רפואת נשים