ביוץ וסיכוי להכנס להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/03/2018 | 08:58 | מאת: מיטל

דר שלום כמעט בת 43 . מנסה להכנס להריון (ללא טיפול) רק עם אסטרופם כדי לדחות ביוץ שבדכ יוצא לפני המקווה. 2 כדורים ליום במשך עשרה ימים. 15.3 בבוקר כדור אחרון. מחזור אחרון 4.3.18.עשיתי מעקב זקיקים 15.3, יום 11 רירית 11 זקיקים קטנים. 18.3 יום14 רירית 11 זקיק 10 אין נוזל 20.3 יום 16 רירית 12 זקיק 11מעט נוזל 22.3 יום 18 רירית 9 אין נוזל זקיק 13הרופא לא שלח אותי לבדיקת דם. 1. מה בעצם רואים? שעדיין לא היה לי ביוץ אחרי ככ הרבה זמן? הזקיק גדל מאוד לאט האם יש סיכוי עוד להקלט?? לפי הנתונים הנל מתי נראה שאבייץ? ומתי כדאי שוב לעשות אולטרסאונד? חודש הבא גם אשלב בדיקת דם כי קשה ככה לדעת אבל אשמח לחוות דעתך אם יש סיכוי עוד החודש??? וכמה ימים מומלץ לקחת אסטרופם, אם 10 ימים זה לא מוגזם? תודה רבה. מיטל

שלום לא נראה שזה זקיק תקין ולא ניתן לדעת מתי יהיה ביוץ אם בכלל

22/03/2018 | 13:15 | מאת: מיטל

תודה על תשובתך. מה זה אומר זקיק לא תקין? במידה וכן מבייץ האם יכול להתפתח גם לעובר לא תקין? 2. האם כדאי להמשיך את המעקב זקיקים גם אם הסיכוי קטן? אם כן עוד כמה ימים כדאי אם היום הוא היה 13? תודה מיטל

שלום 1. זקיק שככל הנראה לא מכיל ביצית או לא יבייץ.אין קשר לעובר אם יתפתח 2. נראה לי שכדאי להמשיך עוד פעם אחת

מנהל פורום רפואת נשים