דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/03/2018 | 19:17 | מאת: אור

לפני חודש הרגשתי הפרשות מוזרות ריח ולקחתי נרות אגיסטן, ביום האחרון החלו לי כאבים נוראים שלא היו לפני, ממש כאב כאילו בעטו לי שם וצריבות וגירודים כולל בפי הטבעת וצריבות ותכיפות בשתן. שללתי דלקת בשתן ובהוראת גניקולוג פעמיים שעשיתי משטח וגינלי שיצא תקין, אינני יודעת אולי לא ביצעתי בצורה תקינה, הכנסתי פנימה, ובפעם השניה, יותר מפתח הנרתיק ראיתי שהמקלון נרטב מההפרשה. בכל אופן, אני לא יודעת למה לייחס את זה האם כתוצאה מאגיסטן כי זה החל ממש תוך כדי שימוש בו אן האם היה משהו שבמילא התפתח אך מצד שני הבדיקות עד כה תקינות. הכאבים איומים אני בקושי מתפקדת. שבוע הבא יש לי תור לרופא הנשים שלי אבקש שיבצע פאפ, עוד איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי לשפוך אור על המצב הרי כאבים שבאים כרעם ביום בהיר, חייב להיות סיבה. אני לא מקיימת יחסי מין אין על מה לדבר במצבי. בבקשה עזרה!

שלום בדיקת פפ לא תעזור כאן אני מציע לפנות לרופא ולפי הבדיקה שלו הוא יחליט אם יש בבדיקות נוספות

מנהל פורום רפואת נשים