דימום לאחר שש שבועות מלידה עם סרזט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/03/2018 | 08:41 | מאת: שרה

שלום וברכה אני 6.5 שבועות אחרי לידה . מניקה הנקה מלאה (בהריון הקודם גם הנקתי ולא קיבלתי מחזור שנה וחצי) 3 שבועות אחרי הלידה כבר הפסיק לי הדימום לגמרי לפני שבוע התחלתי לקחת גלולות סרזט ופתאום התחיל לי דימום השאלה שלי, האם זה יכול להיות מחזור?? אפילו שאני לוקח את הכדור. או דימום מהכדור (דימום ממש חזק..) או אולי עדיין שאריות מהלידה.. אשמח לתשובתך בתודה שרה

שלום סרזט יכול לגרום לדימומים אבל אם הדמום חזק כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים