גרד והופעת קשקשת בנרתיק תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/03/2018 | 16:10 | מאת: אדר

שלום, אני בת 27 וסובלת מזה כ6 שנים בגרד בנרתיק באיזור השפתיים החיצוניות והפנימיות ולעתים באיזורים נוספים. נבדקתי פעם אחת (בדיקה גניקולוגית ללא משטח או בדיקה מעבדתית) לא מצאו סיבה.. הגרד מגיע בתקופות, לעתים מופיע בצורה חמורה יותר שדורשת שטיפה ולעתים כלל לא. לאחרונה אני מרגישה מעין קשקשת בעור וגרד פנימי יותר. יש לציין שאני סובלת מאטופיק דרמטיטיס כתוצאה מאלרגיה לאבק וקרדיט אבק הבית גם מספר שנים רב אך הגרד בשאר הגוף כמעט ופסק לחלוטין בשנים האחרונות. האם לדעתך יש קשר בין אטופיק דרמטיטיס לבעיה זו? או שעלי להבדק שוב? ממידע באינטרנט ראיתי את מחלת הLSC שמתארת באופן מדוייק את תחושתי אך ללא הקשקשת. אשמח לדעתך בנושא, תודה!

שלום אכן על מנת להגיע לאבחנה יש צורך בבדיקה ואולי גם ביופסיה

מנהל פורום רפואת נשים