כלמידיה בשתן וטיפול בדוקסילין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/03/2018 | 10:58 | מאת: חן

שלום דר, אני בת 24. ביקשתי מרופא הנשים שלי בדיקות שתן ודם למחלות מין. נמצא לי Chlamydia trachomatis חיובי. התקשרו מהמרפאה ונתנו לי מרשם לדוקסילין 100, 2 כדורים ביום למשך 5 ימים לי ולבן הזוג שלי ועד אז לא לקיים מגע מיני כלשהו. האם התרופה הזו אכן עוזרת לכלמדיה? והאם לאחר שנסיים את הטיפול כדאי שנעשה בדיקות חוזרות לראות שזה אכן עבר? האם יש ממה להיות מדואגים??? אף פעם לא נדבקתי במחלת מין. תודה רבה!

שלום זו אכן התרופה המתאימה לקלמידיה. לדעתי כדאי לקחת למשך 10 ימים. אין צורך לבדוק אחכ שוב

מנהל פורום רפואת נשים