דימום מתמשך מעל שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/02/2018 | 22:30 | מאת: אני

שלום ביום ה 8/2 לקחתי פוסטינור, לאחר שנה בלי גלולות עקב חוסר פעילות. ביום ב 12/2 החל דימום שהיה בעיניי מחזור לכל דבר (כולל כאבים אופייניים) ובתאריך המתאים. באותו היום התחלתי להשתמש בנובה רינג (השתמשתי בה ב2009-2012) הדימום החזק נמשך יומיים, וביום ה 15/2 היה נראה שנגמר. אלא שבמשך הסופש, ושבוע שלם אחריו, המשיכו הפרשות כמו סוף מחזור, הרבה מעבר לטווח הזמן הנורמלי אצלי, ובכמות לא רגילה. ברביעי האחרון ביקרתי אצל רופא נשים, שקבע שאין דימום אלא הפרשות. בסוף השבוע שוב היה דימום ממש, אדום וטרי. היום זה כבר שבועיים שלמים, ואני חוששת שמשהו לא תקין... אין סימפטומים נוספים, אבל הטבעת כל הזמן זזה ממקומה. השאלה אם השילוב בין הפוסטינור והטבעת יכול ליצור מצב כזה, והאם עליי שוב לגשת לרופא? בנוסף, האם היא כבר מגנה עליי מהריון? בהנחה וכשהוכנסה זה לא היה בתזמון הנכון, ובהתחשב בזה שהיא מחליקה החוצה הרבה. תודה מראש

שלום אם היא מחליקה החוצה סימן שלא החדרת כמו שצריך או שהיא לא מתאימה לך בחודש הראשון לשימוש יתכנו דימומים אם זה נמשך גם בחודש הבא כדאי לחזור לרופא כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים