החליטו שיש לי היריון בסיכון למרות שאין! מה אני עושה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/02/2018 | 15:14 | מאת: יעל כשר

היי, אני מרגישה שמעבירים אותי מרופא לרופא סתם. הבדיקות של העמסת הסוכר שלי יצאו בסדר גמור. רק הערכים של סוכר בצום יצאו פחות טובים. אבל גם הם בטווח הנורמלי ויצאו 90. בגלל פעם אחת שזה עבר את ה-95 טרטרו אותי בין רופאים - עד שהחלטתי ללכת לרופא פרטי שאמר לי שהכל בסדר גמור ורק צריך לשור על תזונה. אבל, הרופאת נשים שלי מתעקשת שיש לי סכרת היריון ושאני צריכה להיות במעקב של היריון בסיכון. בגלל הרופאה הזאת הקופת חולים מגדירה אותי עכשיו בכרטיס מעקב היריון כ-"היריון בסיכון" למרות שזה פשוט לא נכון. כל רופא אומר משהו אחר. אני מפחדת שזה ישפיע על ההחלטות ביום הלידה. איך אני משנה את הסטטוס שלי בקופת חולים? זה פשוט מגוחך. אולי יש לי נטייה לסכרת, אבל אין לי סכרת!!! פשוט אין! אפילו הערכת המשקל של התינוק יצאה בסדר גמור. מה אני עושה עכשיו?

שלום אין צורך לשנות את הסטטוס הרופאה שלך לשבה שמדובר בהריון בסכון לא יהיה שום שינוי בהתייחסות בחדר לידה אם כל הפרמטרים יהיו תקינים

מנהל פורום רפואת נשים