גלולות למניעת הריון ביום שאחרי וטופמקס לכאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/02/2018 | 14:48 | מאת: גלולות היום שאחרי טופמקס

אני נוטלת טופמקס פעמיים ביום כדורים לכאבי ראש אתמול בצעתי יחסי מין (לא גמר בתוכי אבל חדר עם אצבעות שאולי נגעו בזרע) ועל כן אני רוצה לקחת משהו ליתר בטחון והבנתי שקיימת בעיה חמורה בעת לקיחת גלולות עם משהו שקשור לתרופות אפילפסיה מה עליי לעשות ?? אין איזשהי גלולת היום שלמחרת שאני כן יכולה לקחת בלי לסכן את היכולת שלי להיכנס להריון בעתיד ?? אני חייבת את זה אני בת 18 ואני לא יכולה להרשות לעצמי להיכנס להריון תודה רבה לעוזרים

שלום את לא צריכה לקחת שום דבר כי אין סכון להריון בסיטואציה שתארת כדאי להשתמש באמצעי מניעה וכך להמנע מהחרדות מהריון

מנהל פורום רפואת נשים