תוצאות בדיקה פתולוגית- מולה חלקית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/01/2018 | 15:36 | מאת: פרפר נחמד

שלום, אני בת 30, זהו הריון שני. בתאריך 10.1.18 עברתי גרידה בשבוע 9, עקב חשד למולה חלקית + עובר ללא דופק. כרגע אני נמצאת במעקב ירידת בטא, שהולכת ויורדת (פעם שלישית מאז הגרידה בדיקת דם- בטא 464) היום קיבלתי תוצאות פתולוגיה, יש לי תור לרופא נשים מטפל וביקורת בבי"ח בעוד שבועיים. אני במתח נוראי והגוף בסטרס. אני אשמח אם תוכלו לפרש לי את תוצאות הבדיקה: מקור הדגימה: CURETTAGE סוג הפעולה: Histopathology תיאור מאקרו: חומר ספוגי וקרומי בנפח 30 סמ"ק תיאור מיקרו: PARTIAL MOLE מעורב בקטעי נשרית מודלקים מה זה אומר? הבנתי שמדובר במולה חלקית, מה ז"א מעורב בקטעי נשרית מודלקים. האם אוכל להכנס להריון רק בעוד חצי שנה? על סמך מה נותנים את האור הירוק לנסות שוב? לתשובתכם אודה, פרפר נחמד

שלום זו מולה חלקית רגילה השינויים קצינת הם תקינים אפשר להרות חצי שנה לאחר אפוס הביתא

מנהל פורום רפואת נשים