תופעות לוואי מגלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/01/2018 | 17:42 | מאת: רבקה

שלום ד"ר, לפני כחצי שנה הפסקתי עם גלולות ולאחר חודשיים של אי קבלת ווסת אובחנתי באמצעות אולטרסאונד כסובלת משחלות פוליציסטיות. התחלתי לקחת מינס. חודשיים לאחר מכן החלטתי להפסיק בגלל תופעות לוואי ולנסות טיפולים טבעיים. 3 חודשים לא קיבלתי מחזור ולפני חודש וחצי חזרתי למינס. אני אובדת עצות, התופעות לוואי של הגלולות בלתי נסבלות- בחילות, בעיות בעיכול, נפיחות משמעותית, כאבי ראש ותחושת דכדוך וחדרה תמידית. אני מאוד רוצה להפסיק עם הגלולות (אפילו באמצע החפיסה) אבל מצד שני הפתרון היחיד שיש כיום ברפואה הוא הגלולות. כמה נורא זה יהיה להפסיק עם הגלולות פשוט?

שלום לא כדאי להפסיק באמצע החפיסה כדאי לשקול לנסות גלולה אחרת

מנהל פורום רפואת נשים