מחזור לא נורמלי ולא סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/12/2017 | 18:45 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 38 מנסה להיכנס להריון לפחות כשנה. מאז שהפסקתי גלולות מחזור לא סדיר ואין בקושי דימום ונמשך יום עד שלושה ימים. עשיתי בדיקות פרופיל הורמונלי תקין,מעקב זקיקים תקין וצילום רחם הכל תקין. במחזור הראשון לאחר צילום רחם היה לי דימום חזק במשך כמה ימים ובמחזור השני היה לי רק כתמים חומים בניגוב במשך שבוע ולאחר מזה התחיל דימום יותר חזק כמו מחזור רגיל במשך יומיים ועוד כמה ימים נוספים דימום יותר חלש . מה זה הדימום החום הזה במשך שבוע לפני הדימום הרגיל יכול להיות ? ומה אני צריכה עוד לעשות כדי להיכנס להריון ? תודה .

שלום אני לא יכול לדעת מה הסיבה לדמום בלי בדיקה נראה לי שכדאי להתחיל בטפולי פיריון

מנהל פורום רפואת נשים