דוקטור שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/12/2017 | 22:22 | מאת: שירן

שלום מזה כשבועיים בערך יש לי כאב איפה איבר המין נוטה למפשעה שמאל ורגל שמאל מין כאב עמום לחץ כזה אני לא מאןזנת הורמונלית יש לי שחלות פוליצסטיות שמתבטא בשיעור יתר אקנה מחזור לא מאוזן לאחרונה המחזור יחסית היה סדיר הגיע באיחור של שבועיים שלושה לא יותר מחודש הפעם היה לי איחור של 3 חודשים כמעט עכשיו התחיל לי כאב בבטן תחתונה וגב תחתון אגן והיה לי הפרשה שקופה עם דם קצת יום אחד הפסיק וחזר אחר כך להפרשה מין חומה בהירה ממש ואז התחיל לי דימום אדום בהיר יש לי כאבים בשדיים שד שמאל יותר אני משתעלת חזק וליחה.. יש לי מין צריבה בבית השחי שמאל שאני נוגעת בעיקר..מה שמדאיג אותי במיוחד זה הכאבים והדימום חשוב לציין שעשיץי בדיקות הורמונים בדיקות דם לפני כשבוע בערך והייתי אצל רופא נשים אשר אמר שאין לי סטייה רצינית בהורמונים אבל יש לי שחלות פוליצסטיות.. הדימום הזה הוא לא משהו שאני מכירה זה מפחיד אותי מאוד כי בהתלת שתן לא יורד לי דם באסלה כמו במחזןר זה קורה בניגוב ושמתי פד שזה יורד אליו כמו הכתמה אני ממש בחרדות שאולי משהו לא בסדר האם הגיוני סרטן הרחם או צוואר הרחם או שחלות לא יודעת בגיל 25? אני בתולה מעולם לא קיימתי יחסי מין והבנתי שנגיף הפפילומה זה עובר דרך יחסי מין למישהי פעילה מינית או הייתה פעילה אבל אני בתולה ויש לי שחלות פוליצסטיות האם עליי לפחד?? אני ממש בחרדות וטיפוס חרדתי.. בבקשה תעזור לי ותרגיע אותי

שלום אני לא רואה סיבה לדאגה לפי מה שסיפרת אבל חשוב לטפל בחרדות שלך

מנהל פורום רפואת נשים