Vagifem - בחילות יומיות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/12/2017 | 08:38 | מאת: גאולה

שלום רב, אני בת 75, סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן לאורך יותר משנה (5 פעמים). יש לי צניחת רחם. אחרי טיפול באנטיביוטיקה בכל פעם שהתפתחה דלקת, התחלתי לקבל טיפול אנטיביוטי מונע. במקביל, רופאת הנשים רשמה לי פתיליות Vagifem. אני משתמשת כבר 5 ימים ומדי בוקר יש לי בחילות קשות ותחושה של חוסר אנרגיה ועייפות. האם יש מה לעשות עם הבחילות? האם הן אמורות לחלוף בהמשך הטיפול? אשמח מאד לעצה. בתודה ויום נעים.

שלום לא סביר שזה בגלל הטפול כדאי להמתין עוד כמה ימים ולראות

20/12/2017 | 13:39 | מאת: גאולה

תודה על התשובה. אבקש להוסיף שאני מקבלת כדור אחד זינט ליום (אנטיביוטיקה מניעתית) ועוד 2.5 כדורי לוריוון 10 מ"ג. ליום. לפני תחילת הטיפול ב-vagifem לא סבלתי מבחילות. האם השילוב של התרופות יכול ליצור את הבעיה?

מנהל פורום רפואת נשים