דלקת בדרכי השתן האם קשור ללידה והאם חייב טיפול מיידי?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/12/2017 | 13:29 | מאת: שיר

שלום, רציתי לשאול אני חודשיים אחרי לידה וחווה צריבות במתן שתן לסירוגין. קיבלתי היום תוצאות תרבית שתן אך רופא הנשים שלי בחול ויחזור שבוע הבא. האם לחכות לו או שכדאי לגשת לרופא אחר למתן טיפול? לפי התוצאות אני מבינה שזו דלקת בדרכי השתן השאלה כמה חמור והאם ניתן לחכות לקבלת טיפול. ועוד שאלה האם יכול להיות קשור ללידה כי אני אף פעם לא סובלת משחקות בדרכי השתן. מצורפים התוצאות תודה

שלום אין קשר ללידה. כדאי לפנות לרופא המשפחה שיראה את התוצאות ויתן טפול מתאים

מנהל פורום רפואת נשים