מעבר בין גלולות יסמין למינט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/12/2017 | 14:03 | מאת: ג'ני

שלום רב, מקווה שתוכל לספק לי תשובה כנה. בזמנו כשהייתי בצבא היה לי אקנה חמור וקיבלתי מרשם לגלולות יסמין שהנן אגרסיביות יותר מגלולות אחרות. לאחר תקופה האקנה חלף ומאז במשך שנים אני מבקשת מרופאי הנשים של הקופה לקבל מרשם לגלולות כמו מינט בעלות כמות פחותה של הורמונים וכל פעם נתקלת באותב תשובה שהחלפת הגלולות תשבש לי את הגוף ועדיף לי להמשיך עם יסמין למרות שאני צעירה ועוד לא הבאתי ילדים לעולם. אני יודעת שהקופה שלי ספציפית מאוד משווקת דווקא גלולות אלו וזה מרגיש לי על חשבוני. ברצוני לקבל חוות דעת האם הפערים בין יסמין למינט מבחינת הורמונים הנם מהותיים כפי שחקרתי והאם להחליף גלולות באמת יוצר נזק חמור לגוף. תודה רבה מראש על כך שיש את הפורום הנ"ל וניתנת האפשרות להתיעץ אתך

שלום אין לזה שום קשר לקופה ואין לזה שום קשר לשקול כלכלי זה שקול דעתו של הרופא שלך המסתמכת על כך שהחלפת גלולות מעלה את בסכום ליתר שאישיות גלולות מינס מכילות פחות הורמונים

08/12/2017 | 10:30 | מאת: ג'ני

סליחה לא הבנתי את המשפט האחרון

מנהל פורום רפואת נשים