חשש לוסת זמן רב לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/11/2017 | 15:32 | מאת: אודלי'ה

שלום ד"ר. ילדתי לפני כמעט שנה וחצי ומאז הלידה לא היה לי וסת. הנקתי עד לפני ארבעה חודשים בערך ונטלתי גלולות (מיקרולוט) לסירוגין החל משישה שבועות לאחר הלידה. בביקור האחרון שלי אצל הרופא (לפני חצי שנה בערך) הוא אמר שזה תקין שעדיין לא היה לי וסת בלל כל הנסיבות. אתמול בערב היו לי דימומים מהנרתיק מספר פעמים (פעמים-3 בערך), אך ללא כאבים מקדימים. במהלך הלילה חויתי פעם נוספת דימום. במהלך היום לא ראיתי דימומים אך ראיתי עקבות על מגן התחתון. האם מה שיש לי זה וסת? האם זה דימום עקב מאמץ או פצע? אציין כי לפני ההריונות (היו לי 2) היה לי וסת סדיר שנמשך 5-7 ימים. תודה רבה.

שלום לא ברור לי אם את ממשיכה עם המיקרולוט גם כעת ולא ברור מה הכוונה לסרוגין אם את לא נוטלת ואם נטלת בצורה לא סדירה כדאי לבצע בדיקת הריון ולפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים