איבוד גלולה אחת- דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/11/2017 | 08:59 | מאת: מאיה

היי אני לוקחת גלולות כבר חצי שנה. אתמול בערב באתי לקחת גלולה מהחפיסה והיא נפלה לי ולא מצאתי אותה. אז לקחתי את זאת שאחריה. בנוסף אני לוקחת אנדרוקור ל10 הגלולות הראשונות. אני בתחילת החפיסה. השאלה היא מה לעשות? לקחת היום גלולה מחפיסה אחרת כדי שזה ישלים לי את החפיסה? או פשוט להמשיך כרגיל? האם אהיה מוגנת? בנוסף אני לוקחת אנטיביוטיקה זינט.. שמעתי שזה ממעיט מיעילות הגלולה. האם זה נכון? ואם כן, אחרי כמה ימים מסוף נטילת האנטיביוטיקה אני מוגנת?

שלום כדאי לקחת גלולה מחפיסה אחרת ואחכ להשלים את לא מוגנת שבוע לאחר הפסקת האנטיביוטיקה

מנהל פורום רפואת נשים