האם יש עוד מצב להריון?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/11/2017 | 09:43 | מאת: שושה

בוקר טוב :) אני מנסה להיכנס להריון ויש לי מחזור סדיר בדרך כלל.. היה לי ביוץ בערך שבוע לפני קבלת מחזור (הביוץ אצלי תמיד מאוחר יחסית) . עכשיו המחזור מאחר לי בשבוע (אני בידיוק 14 יום עכשיו לאחר הביוץ) . עשיתי בדיקת הריון לפני 3 ימים ויצא שלילי. יש לי יומיים דקירות בבטן התחתונה והפרשות חומות ואתמול בערב היה גם טיפה אדום והפסיק . האם זה אומר שאין מצב להריון כבר? :( . יש לציין כי בדרך כלל אני לא סובלת מדקירות בבטן התחתונה לפני מחזור

שלום אם בדיקת ההריון שלילית זה אומר שאין הריון אני מציע שאם המחזור לא יופיע - לחזור על הבדיקה עוד כמה ימים

מנהל פורום רפואת נשים