מחזור חלש קצר וגלי חום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/10/2017 | 01:24 | מאת: שני

שלום , אני בת 21 משתמשת בנובירינג כבר חצי שנה , מחזור סדיר . לפני חודש היה לי קצת דימום באמצע החודש (עם הטבעת ) ולאחריו מחזור כרגיל. החודש עם הוצאת הטבעת קיבלתי מחזור חלש מאוד ממש טיפה תוך שימוש בתחתוניות בלבד , אין כאבי בטן ואני סובלת מגלי חום וקור לסירוגין . החודש הייתי חולה והשתמשתי בתרופות -אזניל וטלפסט . האם ייתכן הריון ? ממה יכול לנבוע השינוי במחזור . תודה ויום טוב .

שלום השינוי במחזור יכול לנוסעי מהטבעת וזה רגיל ותקין על מנת לדעת אם זה הריון כדאי לבצע בדיקת הריון

02/11/2017 | 12:57 | מאת: אליה

עם איפשר לקחת גלולות 5ימים לפני

מנהל פורום רפואת נשים