כדור פרוגינובה לדחיית ביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/09/2017 | 15:22 | מאת: מור

שלום, שמי מור בת 27 ואני רוצה להיכנס להריון.המחזור שלי אורך 25-26 יום כשהוסת אורך כחמישה ימים. ואני ובעלי שומרים נידה והביוץ שלי מתקיים יום לפני הטבילה. הלכתי לרופא והתייעצתי איתו ולאחר בדיקה הוא נתן לי את הכדור פרוגינובה לדחיית ביוץ והורה לי לשתות ביום החמישי למחזור במשך חמישה ימים פעמיים ביום פעם בבוקר ופעם בערב. לאחר שסיימתי לשתות התחלתי לעשות בדיקות ביוץ ויצא ששוב יום לפני הטבילה אני מבייצת. רציתי לשאול האם זה יכול להיות שהכדור לא עוזר לי? האם יש טיפול אחר? לא היו לי תופעות לוואי חוץ מהפרשות שקופות לא נמתחות וכאב ראש. בעבר הרפואי שלי עברתי ניתוח להוצאת ציסטה מהשחלה ועברתי אולטראסאונד והכל בסדר כששאלתי את הרופא הוא אמר שאין קשר. אני מתייעצת כי לצערי הרופא לא כל כך הסביר לי על הכדורים ועל הטיפול תודה רבה ומקווה לקבל מענה

שלום הכדורים עוזרים לאותו חודש בו לקחת את הכדורים אם לאחר סיום הכדורים אין ביוץ כדאי לעבור לטפול אחר

04/09/2017 | 10:34 | מאת: מור

לקחתי את הכדורים בשביל שיידחה הביוץ לכמה ימים הלאה אבל הביוץ אכן היה אבל באותו זמן כמו הקודמים זה לא נדחה

מנהל פורום רפואת נשים