התייעצות לגבי בעיה עם גלולות יאז

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/08/2017 | 09:44 | מאת: קארין

היי קוראים לי קארין אני בת 20 אני נוטלת גלולות יאז אני אמורה להתחיל חבילה חדשה במוצאי שבת ומיום שלישי שהיה עד היום לקחת את הגלולות הלבנות .. ואני מקבלת קבוע ביום שישי בצהריים ויופי ירי מתחילה את הגלולות במוצש (קבוע ככה כבר שנתיים) אתמול במקום לקחת גלולה לבנה התבלבלתי בימים היתי בטוחה שיום שבת והתחלתי חבילה חדשה עכשיו השאלה שלי אם לקחתי שלישי רביעי גלולה לבנה וחמישי כבר התחלתי חבילה חדשה האם להפסיק ולקחת במוצש כמו תמיד והאם אקבל מחזור היום או מחר או להמשיך מעכשיו את החבילה ולא לקבל מחזור חודש שלם ... אני לא רוצה לדלג על חודש מחזור מה לעשות? ומתי אקבל ?

שלום אין ברירה אלא להמשיך בחפיסה החדשה עד סופה יתכן שלא תקבלי מחזור

מנהל פורום רפואת נשים