העדר וסת שמונה שבועות לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/08/2017 | 14:44 | מאת: שירה

לצערי עברתי גרידה בשבוע 10 של תאומים שלא התפתחו. עברו מאז כבר 8 שבועות, כשכבר לפני 3 שבועות עברתי בדיקת ביטא ואולטרא סאונד, ונאמר לי שהכל תקין. הרופא אמר לי בשעת הבדיקה שאני אמורה לקבל וסת לא יאוחר מ6 שבועות, וכעת כבר עברו יותר מ8 שבועות. התור הקרוב שלי לרופא הוא רק באמצע ספטמבר. עד הגרידה המחזור שלי היה מאד סדיר, ואני מאד מודאגת וחוששת. מה עלי לעשות?

שלום זה קורה לעיתים אחרי גרידה אני מציע לבצע בדיקת הריון ולהמתין למחזור

מנהל פורום רפואת נשים