הסבר תוצאות מעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/07/2017 | 12:15 | מאת: ניקי

שלום התחלתי לקחת החודש אסטרופם מהיום השני למשך שישה ימים היות והביוץ הגיע לפני הטבילה (אנחנו שומרי מסורת). במעקב זקיקים ראו בשחלה ימנית : ביום ה 19 זקיק בגודל 18 מ"מ, ביום 20 בגודל 12 מ"מ וביום 22 בגודל 18 מ"מ. בשחלה שמאלית: ביום 19 זקיק בגודל 12 מ"מ, ביום 20 בגודל 20 מ"מ, ביום 22 בגודל 19 מ"מ. רירית הייתה בעובי 10 מ"מ. בנוסף ביום 22 ראו בשחלה ימנית ממצא ציסטי עכור בגודל 14 מ"מ עם גבולות לא סדירים. יש לי מספר שאלות: 1. מה זאת הציסטה? 2. האם שני זקיקים זה סיכוי לשני עוברים? תודה😊

שלום הצסטה כנראה מקום של ביוץ ישן ברוב המקרים רק זקיק אחד מבייץ

מנהל פורום רפואת נשים