קבותרים בעקבות פרולקטין גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/06/2017 | 11:33 | מאת: תמר

שלום רב, בעקבות פרולקטין גבוה מאד וקושי בכניסה להריון אני נוטלת חצי כדור קבותרים 0.5 מ"ג פעם בשבועיים. מאז שאני נוטלת את הכדור אני עייפה מאד!!! יש לי נפיחות בבטן (זה ממש נראה שאני בהריון :( ) עשיתי בדיקת דם ויצאו שם שני ערכים AST ןALT שניהם יצאו 53U/L כשהטווח הוא 0-35 האם זה תקין?? מה זה אומר?? האם התופעות הנ"ל קשורות לקבותרים או שאין קשר? אשמח לתגובתכם המהירה

שלום מדובר בבדיקות של הכבד ואין קשר לקכדורים כדאי לפנות לרופא משפחה

21/06/2017 | 12:04 | מאת: תמר

האם יש קשר בין התפקודי כבר שהיו גבוהים לתסמיני הנפיחות בבטן ובעיות בעיכול?

מנהל פורום רפואת נשים