כמה זמן נמשכים כאבי ביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/05/2017 | 19:25 | מאת: דפנה

יש לי כאבי ביוץ שנמשכים שבוע. באוטראסאונד שעשיתי ביום חמישי אצל גניקולוג הוא אמר שהכל תקין. ביום שני הלכתי למוקד כי הכאבים היו בלתי נסבלים. שם אמרה לי הרופאת נשים לאחר אולטרסאונד שהכאבים הם בגלל הביוץ ונשלחתי הביתה . כמה זמן נמשכים כאבי ביוץ ומתי הם קורים?מתי ייפסקו? איזה משככי כאבים אוכל לקחת כדי להקל על הכאב? אני לא בהריון. הכאבים הם ממש כמו צירים.

שלום הכאבים נמשכים כמה ימים ניתן לקחת אופטלגין או נורופן גלוחות נגד הריון מונעות ביוץ ומניעת כאבי ביוץ

מנהל פורום רפואת נשים