בדיקות גניקולוגיות בהרדמה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/05/2017 | 11:54 | מאת: אפרת

1. האם יש אפשרות לעשות בדיקות גניקולוגיות כמו פאפ ואולטרסאונד וגינאלי בהרדמה - אילחוש חזק מספיק/הרדמה מקומית מסוימת/טשטוש כללי קל גם דרך הקופה (למשל מכבי) או רק בפרטי או שבשניהם לא. אם כן, האם אפשר גם במרפאה רגילה (או רק בית-חולים)? 2. האם אולטרסאונד בטני נותן אותו מידע ממש כמו אולטרסאונד וגינאלי ואפשר להסתפק בו במקום הוגינאלי או שלא, ומדוע? תודה רבה!

16/05/2017 | 12:09 | מאת: אפרת

אין צורך לענות על השאלה הזאת. משום מה כתבתי שאלה, וגם אתמול וגם היום כשבדקתי בפורום השאלה שלי נעלמה לי בתצוגה. ורק לאחר ששלחתי את השאלה בשנית ראיתי שהשאלה אכן מופיעה מאתמול. ואפילו ד״ר קלוגר ענה עליה. חן חן לכבודכם! וישר כוח! האם אפשר לקבל מייל שלכם או למצוא אותו באינטרנט (באתר כלשהו) כדי לשאול אתכם שאלה אישית שלי, לגבי המקרה שלי. אם הוא מקרה שמתאים לייעוץ במרפאה שלכם. אודה לכם מאוד! תודה רבה!

ענית לך

מנהל פורום רפואת נשים