דלקת בשתן בעת הריון בשבוע 22

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/04/2017 | 20:32 | מאת: גליה

שלום רב ד״ר, אני נמצאת בשבוע ה22 פלוס 5 ויש לי דלקת בשתן מזה 3 ימים שיש לי כאבים במתן השתן והשלפוחית, הייתי במוקד ובצעתי תרבית שתן שיצאה "מלוכלת״ והתוצאה הייתה קוקים גרם חיוביים,קוקים גרם בשרשרות ומתגים גרם שליליים ולא ברור מה סוג החיידק. הרופא החליט שאתחיל בכל זאת אנטיביוטיקה זינת. אני כבר 24 שעות אחרי 3 כדורים ועדין יש לי כאבים. תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש שיפור ?

שלום תוך 2-3 ימים

20/04/2017 | 04:04 | מאת: גליה

שלום רב, לאחר יומיים של לקיחת זינט הכאבים החריפו וניגשתי למיון שם אישפזו אותי במשך יומיים עם מתן אנטיביוטיקה דרך הוריד, לאחר מכן שיחרור ונתנו לי עוד פעמיים מונורול. לצערי אני עדין עם כאבים עזים בתחתית הבטן וצריבה במתן שתן. מה עוד ניתן לעשות ? אני ממש אובדת עצות

מנהל פורום רפואת נשים