מרגישה שאין עובר ברחם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/02/2017 | 02:11 | מאת: אכראם

המחזור שלי אחר והרגשתי כאב בחזה עשיתי בדיקת הריון בבית יצא חיובי אני עכשיו מתחילה בשבוע חמישי אבל אני לא מרגישה בחילות לו כאבים של נשים בהריון ישלי הפרשות צהובות חומות ברמה ;בשנה שעברה היה לי דלקת בשחלות אושפזתי בבית חולים קבלתי אנטי ביוטיקה דרך הוריד היום יש לי אל אותו כאבים בשחלות אני אשמח לתגובה אני בחול נשאר לי חודשיים לחזור לארץ אין לי בטוח פה אשמח לתגובה תודה רבה

שלום על מנת לדעת אם ההריון מתפתח כראוי עליך לפנות לבדיקה גם כאבי הבטן מצריכים בדיקה

מנהל פורום רפואת נשים