כאבי גב בזמן הריון, שבוע תשיעי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/02/2017 | 11:29 | מאת: נוי

שלום, לפני כחודש וחצי התחלתי להרגיש כאבי גב תחתון חזקים, במיוחד בזמן ישיבה. עקב הכאבים נגשתי לצילום ובגב ובדיקה כללית וגילית שאני בהריון בשבוע ה-7. בנוסף הופיעו לי דימומים ורופא הנשים נתן לי שמירת הריון ומנוחה בבית למשך שבועיים. כעת, הדימומים נפסקו הם הופיעו רק בשבוע הראשון שגיליתי אבל כאבי הגב נמשכים ואני לא מצליחה לחזור לסדר היום . רופא הנשים אמר כי זה הגיוני והציע לי גם להבדק אצל אורטופד. לראות אורטופד מעט מוזר לי , כי כל טיפול פיזוטרפי , לא אפשרי במהלך הריון רציתי בבקשה לשמוע חוות דעת נוספת האם ייתכן שבשבועות הראשוניים אני מרגישה כאבי גב חזקים כל כך. תודה מראש

שלום אכן יתכנו כאבי גב בתחילת הריון כדאי לשמוע חות דעת מאורטופד

מנהל פורום רפואת נשים