בטא לא יורדת אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/02/2017 | 13:40 | מאת: צפונית

שלום, הריון בטיפולי ivf, בשבוע 8 התגלה שאין דופק לאחר שנצפה פעמיים דופק בבדיקות קודמות. 16.1 - ניתן ציטוטק, 19.1 - ניתן עוד ציטטק לאחר שקודם לא נפל הכל, ב31.1 בוצעה גרידה. בבדיקת דם היום עדיין יש בטא 648. האם המצב הזה תקין? מתי הבטא תרד? האם יהיה ביוץ ומחזור רגיל אם יש כזאת בטא? תודה!

שלום יש לחזור על הבדיקה לעיתים הביתא יורדת לאט אם לא יורד או עולה יש לחזור מיידית לרופא לא יהיה ביוץ ווסת כל זמן שהביתא חיובית

מנהל פורום רפואת נשים