מה יכולה להיות הבעיה שלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/01/2017 | 18:06 | מאת: ארי

שלום רב אני אישה בת 38 לא בהריון , יש יל אחד , לידה רגילה , ווסת תקינה ךפני חודשיים התחלתי לחוש כאב במתן שתן ובבטן תחתונה התחלתי לעשות בדיקות , תרביות ( 3 פעמים לאורך חודשיים) , בדיקות שתן כלליות יצאו תקינות בבדיקת צואה נמצא פרזיט blastolytis hominis ביצעתי פעמיים בדיקת std - התשובה not detected הרופא נתן 10 ימים פלאגיל - אחרי שבועעים עשיתי בדיקה חוזרת הפרזיט עדיין שם בינתיים כם הכאבים במתן שתן ובבטן התחתונה נמשכים הייתי אצל רופא נשים - עשיתי טיפול בשלוש נרות וגינליות של דלסין וגם נגד פטריה פלוקנזול. בינתיים העוצמה של הכאב אותה העוצמה ממש כואב במתן שתן במיוחד בסוף ובבטן ובאיזור הפות הדבר המוזר הוא שבשני ביקורי אצל רופא נשים הוא ביצע תרבית וגינלית , גם בבדיקה המהירה והמקל נצבע = יש נוכחות חיידק , אבל כששלח למעבדה יוצא פלורה רגילה של הנרתיק. אני כבר לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות האם פרזיט שנמצא לי בצואה יכול לגרום לכאבים במתן שתן? ואיך אני ממשיכה מכאן? לאיזה מומחה ללכת ( תחום רפואה ) , איזה בדיקות לבקש מה זה יכול להיות? ואיך מסבירים את העובדה של תרבית וגינלית בבדיקה מהירה לעומת תשובת מעבדה?

שלום פרזיט בצואה לא יכול לגרום לצריבה בשתן הבדיקה המהירה אינה אמינה אין לי עיצה טובה בשבילך. רק לחזור על הבדיקות

מנהל פורום רפואת נשים