מיקרופירין בהריון לאחר iugr

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/01/2017 | 22:30 | מאת: צפונית

שבוע 7+5 בהריון אחרי ivf. יש לי ילד בן 2.4 שנולד iugr בשבוע 39 (התגלה בשבוע 33) ולא התגלתה סיבה. בדיקות פקטור 5 תקינות, אין מחלות רקע.המליצו לי לקחת מיקרופירין. היום נוטלת אוטרוגסטון לתמיכה עקב פרוגסטרון נמוך קצת. האם כדאי לקחת מיקרופירין? האם אפשר לקחת אחרי שאסיים פרוגסטרון (עוד יומיים) מיקרופירין או כדאי להמתין קצת בין לבין? תודה.

שלום אין הסכמה שמיקורפירין עוזר במניעת IUGR אבל המליצו לך - הייתי מציע לקחת אפשר להמתין עד סיום האוטרטגסטאן

מנהל פורום רפואת נשים