גניקולוגיה-מחזור מאחר בחמישה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/01/2017 | 14:46 | מאת: יונית

שלום אני בת 13.5 והיה לי מחזור סדיר שנתיים המחזור שלי מאחר ב5 חודשים והלכתי לרופא והוא נתן לי בדיקות הורמונליות ואולטרסאונד בטני , הרופא אומר שאני צריכה להתחיל לקחת גלולות כי יש חוסר באיזון ההורמונלי והוא אמר שיש לי שחלות פולציסטיות ואני לא יודעת מה זה וזה ממש מלחיץ אותי , האם אפשר לחכות עם הגלולות???כי אני ממש מפחדת מכדורים. והוא יגיע בקרוב?כי אני מפחדת שהוא הפסיק לי לתמיד

שלום לדעתי כדאי לחכות עם הגלולות אני מציע לקחת רק כדורי פרוגסטרון כדי לזרז את המחזור

15/01/2017 | 19:11 | מאת: נטלי

לא רופאה - רק רציתי להרגיע אותך. זו תסמונת מאד נפוצה ואת לא צריכה לפחד, המחזור שלך לא הפסיק לתמיד. יש הרבה דרכים גם לעזור להסדיר את המחזור בצורה טבעית, גם עם התסמונת, ומבלי לקחת גלולות. נסי לשאול את הרופא שלך על זה ואם הוא לא קשוב, את יכולה ללכת לרופא אחר. תקראי על זה קצת. אם יש לך עודף משקל, הרבה פעמים הפחתה במשקל ותזונה בריאה מסדרת את המחזור. כנ"ל פעילות גופנית. אני לא אמשיך להרחיב, אבל אל תדאגי, באמת שיש הרבה מה לעשות :)

מנהל פורום רפואת נשים