השמנה מגלולות סרזט...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/12/2016 | 17:32 | מאת: מיקה

שלום. יש לי אנדומטריוזיס, ולכן מזה חמש שנים אני נוטלת גלולות מסוג סרזט. בעקבות השימוש בגלולות אין לי כאבים, וגם אין מחזור, כך שהגלולה נוחה עבורי. אני גם לא רוצה להשתמש בגלולות אחרות שבהן יש יותר סיכון בריאותי, למרות שאין לי בעיה של קרישת דם. אני גם לא מעוניינת בהתקן. הבעיה היא שבעקבות השימוש בגלולות עליתי כבר 8 קילו, וכל יום שעובר אני ממשיכה לעלות במשקל. ואין לזה שום קשר לאוכל. אני יכולה לא לאכול כלום, ועדיין להשמין. ומעט הכושר שאני עושה לא מועיל לירידה במשקל. מה ניתן לעשות ? תודה

שלום כדאי לשקול בכל זאת מעבר לגלולות אחרות

06/05/2024 | 13:01 | מאת: רחל

האם יש גלולה שעובדת כמו סרזט (כולל מניעת מחזור בלי דימומים) בלי השמנה. כי הסרזט גורם להשמנה נוראית. תודה

מנהל פורום רפואת נשים