הריון IVF

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

06/05/2011 | 09:49 | מאת: הודיה

שלום. אני בהריון (בשעה טובה) אחרי IVF. יום ראשון אני יהיה בשבוע 7. עדיין לא התחילו לי בחילות, האם זה תקין? הבטן מאוד מאוד נפוחה, האם זה מהתמיכה? (מקבלת נרות אנדומיטרין ופרוגסטרון) ביום ראשון בע"ה אני אמורה לעשות אולטרסאונד ראשון (בדיוק שבוע 7) האם אמורים כבר לראות דופק ומ"ס עוברים שניקלטו? בטא 3 שבועות אחרי ההחזרה היתה 5115 האם זה מעיד על משהו? תודה מראש ושבת שלום.

06/05/2011 | 10:43 | מאת: איריס

הודיה שיהיה לך בהצלחה, והמשך היריון נפלא. אפשר לשאול אותך באיזה מס' ivf נקלטת? ובת כמה את? אני בת 38 עברתי ivf ראשון שכשל. אני מאוד עצובה ולחוצה. זקוקה לשמוע דברים מעודדים וטובים. תודה ושוב בהצלחה

06/05/2011 | 12:19 | מאת: הודיה

היי איריס, תודה באמת מקווה להריון תקין תקין תקין.. (היו לי 3 הפלות רצופות) ניקלטתי בIVF ראשון, אחרי שנה של הזרעות כושלות. אל תרימי ידיים, בסוף זה יגיע, תקווי לטוב ויהיה טוב בע"ה:) זה רק עניין של זמן.. אני בת 27 (ומנסה כבר 4 שנים)!!! היו לי הריונות אבל הם הסתיימו בהפלה): אבל אני מאמינה ומקווה בכול ליבי שההריון הזה יסתיים בידיים מלאות בע"ה. תתחילי את הסבב הבא מלאה באנרגיות חיוביות תיתפללי, תבקשי, תקווי, ובע"ה יהיה טוב!!! אל תישקעי בעצב ובצער כי מאוד קשה לעלות למעלה משם. תיהי חזקה ונחושה להצליח, זה יבוא אין לי ספק בכלל, את יודעת, שאחרי ההפלה השלישית, היה לי הריון כימי, ואיך שהתחיל לי הדימום אמרתי, זהו אני לא מנסה יותר! אין לי כוח לעבור את כל זה שוב.. זריקות, הזרעות, הריונות, הפלות.. הייתי כל כך מאוכזבת הרגשתי פגומה, אבל מהר מאוד אספתי את השברים ואת עצמי, (ועברתי עוד 3 הזרעות שלא הצליחו) וניכנסתי לתהליך של IVF שברוך השם הצליח, ואני מאמינה בכל ליבי שאני אצא מההריון הזה בידיים מלאות, וגם את!!!!!!! תאמיני בזה. שיהיה לך המון המון בהצלחה ועם מעניין אותך לישמוע על סגולות לכניסה להריון אני יכתוב לך אני מאמינה שזה עזר לי:) בהצלחה ושבת שלום. (סליחה על מגילת אסתר שכתבתי לך, מקווה שיהיה לך סבלנות ליקרוא הכל)

08/05/2011 | 09:33 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בבדיקת US בשבוע 7 כבר אמורים לראות מספר שקי ההריון ודופק עוברי. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר