הריון אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/04/2011 | 20:03 | מאת: הודיה

שלום, ביום רביעי 6.3 היתה החזרה של 2 עוברים טריים, יש קצת גודש בחזה, ולפעמים מיחושים בבטן אבל מעבר לזה כלום! האם מוקדם מידי? האם יכול בשלב הזה להעיד על הצלחה/כישלון של הטיפול? האם עישון של 3-4 סיגריות ביום יכול להכשיל את הטיפול? (הייתי מעשנת קופסא לפני ההחזרה) האם אפשר לעשות בדיקה ביתית ביום ה-12 להחזרה (כי היום ה-12 יוצא בערב חג אז הבדיקת דם תיהיה ביום ה-14) ואם כן עד כמה היא תיהיה אמינה? מקבלת תמיכה של אנדומיטרין 3 פעמים ביום ופרוגסטרון פעמיים בשבוע. תודה רבה מראש, וערב טוב.

12/04/2011 | 09:58 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אני מניח שההחזרה היתה ב-6/4 ולא ב-6/3. זה מעט מוקדם מדיי להרגיש בסימנים של הריון. קרוב לוודאי שהתחושות נובעות מהתמיכה ההורמונלית שאת נוטלת. באשר לבדיקות הריון ביתיות - אלה פחות רגישות מבדיקות הדם. מומלץ לבצע בדיקת דם ביום 11-12 לאחר החזרת העוברים. מחזיק לך אצבעות!

12/04/2011 | 10:07 | מאת: הודיה

תודה רבה לך!!!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר