מה הסיכוי לבעיה בפוריות הגבר כתוצאה מאלוריל ?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/12/2016 | 21:32 | מאת: אבנר

שלום רב, אני רווק ללא בת זוג, שנוטל תקופה ארוכה אלוריל 200 מ"ג ליום. במקרה קראתי בעלון התרופה שהתרופה עלולה לגרום לבעיה בפוריות הגבר. האם סטטיסטית יש לי סיבה לפחד? בתודה על תשובתכם.

18/12/2016 | 15:03 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

עפ"י הספרות, אלוריל עשוי לגרום לעיתים נדירות להפרעה בכמות ואיכות תאי הזרע.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר