זרע נקבי וזרע זכרי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

31/01/2016 | 22:44 | מאת: דנה

פרופסור שלום, האם לכל גבר יש כמות שווה של זרע זכרי וזרע נקבי? האם יכול להיות גבר שיש לו כמות גדולה רק של זרע מסוג אחד(כלומר רק זכר או רק נקבה) האם הפרדת זרע באמת עובדת??? אשמח לתשובה

01/02/2016 | 17:35 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

אמורה להיות אותה כמות של זרע זיכרי וזרע נקבי. ייתכן, כי לתאי הזרע ממין מסויים יהיה יתרון ע"פ המין השני בתוך המערכת הנקבית.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר