שלום ד"ר שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/06/2013 | 18:29 | מאת: נוני

אני פוליציסטית החודש הרופא נתן לי דופסטון להבאת המחזור ולאחר מכן איקוקלומין ועכשיו אני מתוחזקת עם פרוגינובה ביום שישי הרופא אמר לי לקיים יחיסים שישי שבת ראשון .. ומהיום בבוקר אני מרגישה מזה רע כאבי בטן תחתונה וכאבי גב תחתון אני אני לא יודעת מה לעשות זו תופעה נורמאלית?? מה אתה ממליץ? לתשבתך אודה.

18/06/2013 | 09:17 | מאת: ד"ר משה רויבורט

יתכן שמדובר בכאבי ביוץ אך איני יכול לקבוע בוודאות במה המדובר ללא בדיקה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר